BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Molekuláris gasztronómia A-tól Z-igA könyv listaára: 3700 Ft. Leírás:
Ma már a konyhaművészet iránt érdeklődő magyar olvasó számára sem ismeretlen a molekuláris gasztronómia kifejezés, amely a konyhai folyamatok (sütés, főzés stb. ) és az evés közben érzékszerveinkkel tapasztalható jelenségek (ízek, illatok, állagok) kémiájával, fiziológiájával foglalkozó tudományt, illetve az ezekre a felismerésekre épülő gasztronómiai stílust egyaránt jelöl. Ebben a kötetben a tudományág egyik megalapítója és névadója, a hazájában televíziós személyiségként is ismert francia kémikus kutató avat be a főzés és evés tudományába. A nagyközönségnek szóló könyv rövid lélegzetű fejezetei feltárják a klasszikus konyhai praktikák tudományos magyarázatát, megismertetnek az ízlés fiziológiájával és különböző ételekkel kapcsolatos érdekes kísérletekről számolnak be, az utolsó rész pedig A holnap konyhájába vezet be. A glosszáriummal záródó, számos hasznos trükkel és ételötlettel is szolgáló kiadvány arra biztatja az amatőr gasztronómusokat, hogy az ételekben és az ételkészítés során lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok megismerésével bátrabban és kreatívabban főzzenek, új és finomabb ételeket készítsenek. ISBN: 978-963-05-9007-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata
Jelenlegi ára: 3 295 Ft
Az aukció vége: 2011-07-01 09:54
. This, Hervé: Molekuláris gasztronómia A-tól Z- - Jelenlegi ára: 3 295 Ft
2011. június 29., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése