2011. március 27., vasárnap

Playgo- mandalakészítő, szuper rajzoló készlet!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás elött vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolássérült, visszárú vagy csak megmaradt. Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk. A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy szuper készségfejlesztő játék, a Spiro- Master, amellyel gyermeked rengeteg mandala mintát rajzolhat!  Forgatható, rajzoló készlet. Márkája: Playgo. Valósítsad meg elképzeléseidet. Változtasd a fogaskerekeket, forgasd meg a kerekeket. Ezzel a játékkal ha elég ügyes vagy, érdekes képeket, formákat, mandalákat rajzolhatsz, majd kiszínezheted, kifestheted! Rajzolhatsz akár 1 db, de akár 4 db filccel egyszerre. A szett tartalma: a forgatható játék,  4 db filctoll, papírok, fogaskerekek.  Ne hagyd ki, szuper készségfejlesztő játék, gyermeked imádni fogja! Doboza sérült!
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra kipróbálási, megtekintési garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-03-29 21:28
. Playgo- mandalakészítő, szuper rajzoló készlet!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése