2011. december 31., szombat

JEN FE, JENFE fogyasztó tapasz 1 havi adag! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó 1 havi adag (27 db) fogyasztó, méregtelenítő  Jen Fe tapasz
Eredeti ára: 22. 100 Ft, de most ennek töredékért a Tied lehet.
Amit a Jen Fe tapaszról tudni érdemes:
A NexEurope új Jen Fe tapasza egy rendkívüli termék, amely a ForsLean, a Zöldteakivonat, a Guaranaés a Cosmoperinetermészetes keveréke. A tapasz segítségével könnyen, biztonságosan, egyszerűen és természetes módon tehetjük külsőnket vonzóbbá. A fantasztikus  nonatecnológiájának köszönhetően rendkívül hatékonyan juttatja a véráramba az értékes hatóanyagokat!  
Javasolt reggel felrakni a tapaszt (lehetőleg 9 óráig), tapasz használata alatt feltétlenül igyunk napi 2 liter vizet. Fontos, hogy víz legyen (lehetőleg szénsavmentes), mert a tapasz hatóanyagai által a szervezetben feloldott méreganyagokat legjobbana víz képes kimosni a szervezetből. 24 óránként célszerű cserélni úgy, hogy mindig más testfelületre ragasszuk, lehetőleg olyan helyre, ahol a bőr vékony és szőrmentes.  
A tapasz levételét követően ne mossuk le azonnal.  
Gyakori visszajelzés, hogy a tapasz rendszeres használata mellett abbahagyják a korábbanrendszeres kávéfogyasztást, mert egyszerűen nem kívánják, anélkül is energikusak, egyszerűen jól érzik magukat a bőrükben (ez saját tapasztalat is).  A tapasz energetizáló, méregtelenítő hatása mellett fogyaszt is, a testsúly csökkenést pár hét után kilókban is jelentkezik, de az alakváltozás (karcsúsodás) csak hónapok után kezdődik el. Energikusabbak leszünk, csökkenhetnek allergiás panaszaink és a premenstruációstünetek, stbstb.. Gyakori visszajelzés, hogy a tapasz rendszeres használata mellett abbahagyják a korábbanrendszeres kávéfogyasztást, mert egyszerűen nem kívánják, anélkül is energikusak, egyszerűen jól érzik magukat a bőrükben (ez saját tapasztalat is).
A Jen Fetapasz összetevői:
ForsLean
A ForsLean a Coleusforskohliinövény kivonata. A forskolinhozzájárul az egészségesebb és szebb megjelenéshez. A ForsLeanvisszaadja és karbantartja az egészséges külsőt, valamint a vonzóan fiatalos megjelenést. Azok a negyven felettiek különösen jó hasznát vehetik, akiknél más kozmetikai megoldások kevésbé hatásosak.
Kutatások alapján a ColeusForskohliia következő tüneteknél lehet hasznos:
-Elhízás (zsírégető hatás)
-Asztma
-Glaucoma
-Szív-és érrendszeri megbetegedések
-Magas vérnyomás
-Bőrproblémák, pl. ekcéma és pikkelysömör
-Insomnia/alvászavarok
-Izomgörcsök és feszülések
Zöldteakivonat(EGCG)
Az ECGCsokféleképpen serkentia bőr vitalitását. Megakadályozza a ráncok kialakulását. Ezen kívül antioxidáns vitaminokat és fitokemikáliákattartalmaz. Az antioxidánsok hatására könnyen eloszlik a bőrben, és ennek köszönhetően megvéd a napsugárzás káros hatásaitól. A proantociánokaz oxidációs elöregedést gátolják, ami azt jelenti, hogy a bőr puha és rugalmas marad. Az adatok azt mutatják, hogy az EGCGéletre kelti az elhalóbanlévő bőrsejteket, és hatására a bőr kevésbe lesz sérülékeny. Összegzésképp elmondható, hogy az EGCGa többi összetevővel együtt olyan szinergikushatást fejt ki, amelytől szép és egészséges lesz a bőr.
Guarana
A guaranárólkimutatták, hogy külsőleg alkalmazott kozmetikumként nagyon erős antioxidáns, antibakteriális tulajdonságai vannak. Kutatások igazolták a guarana erősantioxidáns és radikális tisztító tulajdonságait, amelyek a bőrelöregedésfolyamatát gátló, megelőző kozmetikai kezelésként különösen hasznossá teszik. Ezáltal egészséges, szép és fiatalos külsőt ajándékoz. A guaranárólmindezeken túl bebizonyosodott, hogy nagyon erős antibakteriálisés gombaölő jellemzőkkel is bír, melyek segítik a bőr baktériumok okozta hibáinak kiküszöbölését.
Általános élénkítő szer, hatásosan serkenti a központi és vegetatív idegrendszer működését, álmosság, fáradtság esetén is jó.
Súlycsökkenést eredményez, zsírégető hatásul.
Megszünteti, ill. csökkenti az éhségérzetet.
Fogyasztása számos nyomelemmel, vitaminnal, ásványi sóval és aminosavval gazdagítja szervezetünket.
Sportolók, atléták, testépítők segítségével növelhetik eredményeiket.
Testi, szellemi fáradtság, kimerültség esetén közérzetjavító, hozzásegít a stressz leküzdéséhez.
Növeli az életkedvet és az aktivitást, vitalizáló.
Görcsoldó hatású, jól alkalmazható fejfájás, migrén és menstruációs panaszok megszüntetésére, ill. csökkentésére.
Szabályozza a vérnyomást és a szívműködést. Csökkenti a vérnyomás-ingadozást, egyenletesebbé teszi a szívműködést. Serkentő, frissítő hatása nem okoz fokozott szívdobogást.
Serkenti az agyműködést, növeli a koncentráló képességet.
Megkönnyíti a tanulást és a memorizálást.
Fokozza a potenciát. Mindkét nemnél erősítheti a szexuális aktivitást.
Segíti az emésztőrendszer működését. Javítja a gyomor és bélműködést, méregteleníti a szervezetet.
Csökkenti az alkohol levertségét okozó hatását. Segít a másnaposság leküzdésében.
Cosmoperine
A borsjellegzetes összetevőjéről van szó. A Jen Fe™ tapasz piperint, a bors aktív összetevőjét tartalmazza, mely képes felgyorsítani a bőrsejtek közti tápanyagszállítást. A feketeborskivonata (PipernigrumL vagy Piper longumL), amely növeli a hatóanyagok abszorpcióját. Az egyetlen olyan szabadalmazott piperinforma, amelynek segítségével növelhető a tápanyagok felszívódása és így biológiai hasznosulása. Ugyancsak ez az egyetlen olyan piperin, mely az USA-banvégzett kísérletek alapján bizonyítottan biztonságosan és hatékonyan használható fel táplálkozási célokra.
Hogy ezek az összetevők pontosan hogyan érik el a kívánt hatást?
Egyszerűaválasz. Haatapasztkiegyensúlyozotttáplálkozáséstestedzésmelletthasználjuk, az összetevőkegymásterősítvefejtikkihatásukat, ésígybiztonságosanéstermészetesmódonteszik vonzóvá amegjelenésünket.
Figyelmeztetés! Csak18évfelettjavasolthasználni!
JenFetapasz használatakorügyelni kellarra, hogynapontalegalább2literfolyadékotfogyasszunk!



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-17 18:59
. JEN FE, JENFE fogyasztó tapasz 1 havi adag! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése